Personel & Firma
Hesabımı Nasıl Silerim veya Pasife Alırım?
Hesabınızı kullanmak istemiyorsanız Profilim sayfasından
kapatabilirsiniz. Bu işlem anında değil, 30 günlük bir süreçle işler.
1. Profil sayfanızı açın
Giriş yaptıktan sonra sağ üstteki hesap menüsünden Profilim'e gidin.
2. Hesabı Kapat
- Sayfanın altındaki "Hesabı Kapat" butonuna tıklayın.
- Çıkan onay penceresini okuyup onaylayın.
- Hesabınız kapatılır ve otomatik olarak çıkış yapılır.
3. Kapatma süreci nasıl işler?
- Hesabınız kapatıldığı andan itibaren artık giriş yapamazsınız; giriş ekranında
"Hesabınız kapalı veya silinme sürecinde" mesajını görürsünüz.
- Kapatma tarihinden itibaren 30 gün boyunca hesabınız sistemde
saklanır (kalıcı olarak silinmez).
- Bu 30 günlük süre içinde fikrinizi değiştirirseniz
destek talebi açarak yöneticiden hesabınızı tekrar
açmasını isteyebilirsiniz — hesap kapatıldıktan sonra kendi kendinize tekrar giriş
yaparak açamazsınız.
- 30 gün sonunda hesap kalıcı olarak silinme sürecine dahil olur.
Dikkat: Hesabınızı kapatmadan önce, açık başvurularınızın veya
(firma iseniz) yayındaki ilanlarınızın olup olmadığını kontrol edin — kapatma işlemi
geri alınamaz bir onay gerektirir.